За Сервиза


Заповядайте в Най-Високотехнологичният сервиз в Европа с Последно поколение Диагностично оборудване и техника. Ние не сме просто сервиз а място където може да откриете много Бутикови услуги за Вашият автомобил. Автосервиза е оборудван с всички видове Машини и автосервизно оборудване. Стараем се всяка една операция да се извършва с Машини. Когато инвестираме в Машини винаги купуваме най-доброто..

Концепцията
на Сервиза

е да извършва Всички видове услуги.
защото ние знаем, че Времето на Нашите Клиенти е ценно и вместо да обикалят няколко сервиза за различни проблеми с едно посещение при нас ние ще Решим Всичките ви Проблеми. Подобно на Големите хранителни вериги в които може да намерите всичко за бита, кучето, битова химия, плодове, месо, риба, напитки, цигари, и всичко това на едно място, когато се сетите че имате какъвто и да било проблем с автомобила точното място е Автосервиз Боби.

За Решаването на Проблемите залагаме страшно много на Диагностиката .

Стремим се да имаме оборудване за всичко, което трябва да се измери. Когато човек има здравословен проблем винаги му се иска да посети най-добре оборудваната Болница защото има машини, скенери Лаборатория, компютри. Същото е и когато имате проблеми с колата търсите автосервиз пълен с Оборудване, защото Съвременните автомобили изискват да се ремонтират и обслужват с Машини и Компютри.


Нашата
мисия е

да посещаваме всички световни изложения и да следим за последните Технологии и Иновации в сервизирането на съвременните Автомобили и продукти и услуги насочени в Намаляването на разходите за експлоатация на автомобила. По този начин се опитваме да спестяваме парите на нашите клиенти.За нашите Клиенти, които не са от София може да се възползват от нашите услуги и продукти чрез изпращане по куриер. Услугите Почистване на Дюзи, DPF филтри, TPMS сензори за налягане на гумите и Добавки извършваме в деня на получаването и ги изпращаме обратно в рамките на деня..

Бобиаутосервиз е компания от нов тип: в центъра на фирмата е поставен КЛИЕНТЪТ – всички негови желания и претенции се удовлетворяват в срокове и граници, поставени от него самия, стига това да не противоречи на качеството на крайния продукт.

Залагайки на високо качествени консумативи и безалтернативна сервизна дейност, предоставяме на клиентите си възможността да управляват надеждни превозни средства. Ние не предлагаме услуга, ние разрешаваме проблемите на Вашите автомобили чрез бързи и адекватни решения. Предлагайки профилактика и активна грижа към Вашия автомобил, ние правим така, че Вашето удоволствие от шофирането да е пълноценно..

Запазване на сервизен час

Запазете онлайн час за ремонт и диагностика на вашия автомобил

Свържете се с нас